Een luisterend oor

Een luisterend oor

Soms kunnen mensen met hun problemen nergens terecht .

Ik werk met witte magie , dat mensen mij soms niet kunnen geloven.

En toch mag ik het uittesten en met mijn engelen van boven vraag ik om hulp en normaal gezien lukt het mij altijd .

Ze gaan bij dokters of Psychologen en kunnen de mensen soms niet helpen .

ze kunnen het soms ook niet geloven wat er allemaal kan gebeuren en geven dikwijls medicatie Antidepressieve,

Ik heb onlangs een alleenstaande staande mama met 4 kinderen naar haar verhaal geluisterd.

Ze vertelde mij dat ze s'nachts in haar huis een groot lawaai hoorde en wist niet van waar het kwam, ze zei niemand kan mij geloven ik ben zelf naar de dokter er voor geweest .

Ik maakte haar rustig en ik vroeg om alles kalm terug uit te leggen , ik had het bergrepen en ik zei, ik kan u helpen denk ik .

Ik vroeg haar eerst of ik het mocht doen , ze zei ja we zien wel , toen heb ik haar huis gezuiverd en nog verteld wat ze moest doen ze vond het grappig , ik zei laat mij binnen 2 dagen iets weten .

2 dagen nadien had ik van haar een bericht gekregen om te zeggen dat het lawaai weg was , maar toen had ze andere problemen dat ze mij niet had verteld .

ze zei mij dat ze ging slapen dat het licht altijd vanzelfs in brand ging , ik zei geen probleem ik ga u zeggen wat je moet doen en bel mij terug binnen 2 dagen .

Ik was super gelukkig dat ze mij naar 2 dagen opbelde en zei Esmiranda dank u je hebt mij geholpen ik heb geen lawaai meer in huis en het licht brand niet meer s'nachts ik was blij dat ze terug kon lachen .

ik heb ook iets in haar huis gedaan , dat het daar toch een beetje rustiger ging worden , ze vroeg mij hoe doe je dat ik zeg ik heb steun van mijn 3 Engelen van hier boven .

Nogmaals heeft ze mij bedankt , voor mij voelde dat geweldig aan .

Zou heb ik een dame geholpen dat veel problemen had met haar man ..... ik zei dat je naar mij luisterd zal het u lukken dat hij minder aan de drugs zo zitten , ik beloofde dat hij zich ging laten opnemen in het ziekenhuis ik had die man nog nooit gezien, en heb hem nooit gezien.

ze vertelde mij het lukt mij niet ik heb al dikwijls geprobeerd en het lukt niet ...ik zei terug proberen en belt naar het ziekenhuis en vraag of ze hem terug een kans zouden geven om hem te laten opnemen in het ziekenhuis .

Hij mocht naar het ziekenhuis gaan de zelfde dag nog en moest tegen 16h binnen gaan .

ze belde hem op en vertelde het hem dat hij in het ziekenhuis moest gaan hij zei ja ik zal gaan .

De volgende dag kreeg ik telefoon om te zeggen Esmirande hij heeft hem laten opnemen in het ziekenhuis en lig nu nog altijd in het ziekenhuis met een grote verbetering .

Zo heb ik over enkele jaren een man leren kennen dat enorm veel geldproblemen had , ik zei je gaat het niet geloven maar je moet voor mij 3 dingens gaan kopen en ik noemde het op wat hij allemaal moest gaan halen .

En ik zal u zeggen hoe het werkt , hij had het enorm moeilijk om het te geloven ? maar dan heeft hij toch naar mijn raad geluisterd en ja enkele weken nadien zei hij, Mirananda ik moet u iets zeggen ik heb goed nieuws ik ga terug trekken van de belastingen wat nog nooit gebeurd is .

Nog enkele weken nadien kreeg ik terug telefoon voor te zeggen dat hij geld terug gekregen heeft van zijn afrekening van zijn Gaz en Elektriciteit .

Zoiets maakt mij gelukkig dat ik op een eerlijke manier de mensen kan helpen, en dat ik altijd de steun krijg van mijn engelen ....en zeker van mijn mama.

Ik kan nog veel meer er over schrijven .

Dat vind ik mensen helpen en het eerst wat je moet doen is naar mensen luisteren en ze rustig maken.

Ik ben fier dat ik die gave heb gekregen van mijn mama ,

Mijn dochter heeft ook die gave , zij ruikt de dood van de mensen .

Hoe kan Esmiranda u helpen?

Contacteer Esmiranda