Helderzienden

Als de mensen bij mij komen of ik bij hun .... het eerste dat ze vragen hoe lang duurt het , ik kan daar geen antwoord op geven ik kijk naar geen uur soms kan het 1h of 2h duren

Dat valt te bekijken wat een mens allemaal te vragen heeft , ik leg 3 leggingen en daarbij op het laatste mogen ze 10 vragen stellen .

Ik heb ooit een vriendin gehad en vroeg mij om de kaarten te leggen .

Ik zag dat haar man ging ziek worden en overlijden .... ik heb niet gezegd dat haar man ging overlijden want dat mogen we niet zeggen .

Ik heb gezegd dat ze een breuk gingen maken .

2 maanden nadien was haar man zwaar ziek geworden en hij had kanker , op 5 weken ging het heel snel en 1 week nadien was hij overleden .

Ik had ook aan mijn vriendin verteld dat ze een nieuwe liefde ging tegen komen in het buitenland , na de dood van haar man is ze naar Marokka geweest en enkele weken nadien zei ze mij Esmiranda ik heb iemand leren kennen .

1 jaar nadien was ze er mee getrouwd.

Zo heb ik aan een jonge dame de kaarten gelegd ik zei dat ze haar vriend bedroog , en ze zei ja ik hoop dat het niet uitkomt want als hij het te weten komt gaat hj heel boos zijn .

Ik had ook gezien dat ze veel verdiet ging hebben en ze geloofde het niet .

Ze huurde enkele keren een hotelkamer en haar vriend ging nooit de uitrekstels van de bank halen ... hij had niks te zeggen .

Toen besloot ze om bij haar tante te wonen , omdat ze ziek was zo was ze gerust en kon ze s'avons haar goesting doen . op een dag belde ze mij en vroeg of ik een dagkaart wou leggen omdat haar vriend boos was .

Ik vertelde haar dat ze vandaag grote problemen ging hebben , enkele uren later belde ze mij en zegde , ik heb hem gezien en was heel rustig

Ik ging haar bezoeken en ze lachte mij uit , geen 30 minuten later belde haar vriend heel boos en wist hij te zeggen , dat ze hem bedroog en dat ze hotelkamer heeft gehuurd . ik fier ik zei ik had het u gezegd .

Ze was echt over haar toeren .Ik zei het is een beetje u fout ik had u gezegd dat je niemand magvertrouwenen ja ze is verklikt geweest .

Maanden heeft ze veel verdriet gehad en nu zijn ze uit elkaar .

Ook haar late relatie is nu ook te einde .

Hoe kan helderziende Esmiranda u helpen?

Contacteer Esmiranda