Paragnoste en helderziende Asse

Paragnoste en helderziende Asse

Ervaren paragnoste, medium met 20 jaar ervaring.

Sterk gespecialiseerd in kaartleggen en pendelen.

Toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatieprolemen, financieel en werk.

Het heden en de toekomst krijg ik daarbij sterk door.

Als ervaren paragnoste sta ik u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Tevens kunt u mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik zeer specifieke informatie doorkrijg van een persoon of bepaalde situaties.

En door mijn vele jaren levenservaring help ik u graag weer op het juiste pad en wil ik graag een luiterend oor aanbieden.

Ik werk ook met witte magie.

Helderzienden

Als de mensen bij mij komen of ik bij hun .... het eerste dat ze vragen hoe lang duurd het , ik kan daar geen antwoord op geven ik kijk naar gaan uur soms een 1h of 2h .

Dat valt te bekijken wat een mens allemaal te vragen heeft , ik leg 3 leggingen en daarbij op het laatste mogen ze 10 vragen stellen .

Ik heb ooit een vriendin gehad en vroeg mij om de kaarten te leggen .

Ik zag dat haar man ging ziek worden en overlijden .... ik heb niet gezegd dat haar man ging overlijden want dat mogen we niet zeggen .

Ik heb gezegd dat ze een breuk gingen maken .

2 maanden nadien was haar man zwaar ziek geworden en hij had kanker , op 5 weken ging het heel snel en 1 week daarna was hij overleden .

Ik had ook aan mijn vriendin verteld dat ze een nieuwe liefde ging tegen komen in het buitenland , na de dood van haar man is ze naar Marokka geweest en enkele weken nadien zei ze mijn Esmiranda ik heb iemand leren kennen .

1 jaar nadien was ze er mee getrouwd.

Zo heb ik aan een jonge dame de kaarten gelegd ik zei dat ze haar vriend bedroog , en ze zei ja ik hoop dat het niet uitkomt want als hij het te weten komt gaat hj heel boos zijn .

Ik had ook gezien dat ze veel verdiet ging hebben en ze geloofde het niet .

Ze huurde enkele keren een hotelkamer en haar vriend ging nooit de uitrekstels van de bank halen ... hij had niks te zeggen .

Toen besloot ze om bij haar tante te wonen , omdat ze ziek was zo was ze gerust en kon ze s'avons haar goesting doen . op een dag belde ze mij en vroeg of ik een dagkaart wou leggen omdat haar vriend boos was .

Ik vertelde haar dat ze vandaag grote problemen ging hebben , enkele uren later belde ze mij en zegde , ik heb hem gezien en was heel rustig

Ik ging haar bezoeken en ze lachte mij uit , geen 30 minuten later belde haar vriend heel boos en wist hij te zeggen , dat ze hem bedroog en dat ze hotelkamer heeft gehuurd . ik fier ik zei ik had het u gezegd .

Ze was echt over haar toeren .Ik zei het is een beetje u fout ik had u gezegd dat je niemand mag vertroucen en ja ze is verklikt geweest .

Maanden heeft ze veel verdriet gehad en nu zijn ze uit elkaar .

Ook haar late relatie is nu ook te einde .

Pendelen

Als mensen bij mij komen om te pendelen voor hun of over een foto , kan ik veel zeggen en vooral als we het tesamen doen dan zie de klant ook hoe de pendel draaid

Ook al heb ik geen foto en ze geven mij de naam van de persoon , is dat voor mij geen probleem

Wat ik niet kan verdragen is dat mensen 2 jaar vooruit willen kijken en vragen dan domme dingen, zoals gaat mijn moeder of schoonmoeder nog lang leven ....... op de dood mag je nooit antwoorden, ik wil daar zelf niet op antwoorden .

Laad je pendel altijd op met volle maan ,

Vraag eerst altijd aan u pendel of je de juiste bevestiging door krijgt op ja en neen.

Geef je pendel nooit niet door het is persoonlijk.

Ik pendel maar max 1 h per dag .

Kaart leggen Lenormand,

Als de klanten bij mij komen leg ik altijd 3 leggingen.

Op de grote legging mogen ze vragen stellen en ik zal ze eerlijk beantwoorden .

Daarna leg ik de kaarten voor 1 jaar .

Daarna mogen ze mij 10 vragen stellen .

Onlangs heb ik voor iemand moeten de kaarten doen , als ze bij mij binnen kwam was die heel gespannen.

Ik dacht oei die vrouw ziet er niet goed uit , ik heb gezegd drink eerst een tas koffie en probeer rustiger te zijn .

Na 15 min vond ik dat ze kalmer was , toen om haar gerust te stellen heb ik eerst de 10 vragen gesteld .

Dit ging heel vloed en ja ik kon dan volledig aan mijn werk beginnen.

Ik doe veel leggingen , maar die vrouw zal ik nooit kunnen vergeten .

Toch vindt ik dit altijd spannend

Lezing Foto's

Uit een foto van een persoon kan ik veel zien .

als ik iemand ontmoet kan ik al onmiddellijk zien op het gezicht , wat ik van die persoon kan verwachten .

Ik zie en voel ook aan dat ik met eerlijke personen te maken heb .

Over enkele weken ben ik bij een dame geweest om kaarten te leggen ...... haar moeder was daar ook en we hadden onmiddellijk een goede band .

Ze was aan het vertellen dat haar man overleden was en ik luisterde ze heeft niks verteld want haar dochter was daar .

Ze vroeg of ik haar eens wou komen bezoeken aan haar caravan daar woonde ze ik zei ja .

Een luisterend oor

Soms kunnen mensen met hun problemen nergens terecht .

Ik werk met witte magie , dat mensen mij soms niet kunnen geloven.

En toch mag ik het uittesten en met mijn engelen van boven vraag ik om hulp en normaal gezien lukt het mij altijd .

Ze gaan bij dokters of Psychologen en kunnen de mensen soms niet helpen .

ze kunnen het soms niet geloven wat er allemaal kan gebeuren en geven dikwijls medicatie Antidepressieve,

Ik heb onlangs een alleenstaande staande mama met 4 kinderen naar haar verhaal geluisterd.

Ze vertelde mij dat ze s'nachts in haar huis een groot lawaai hoorde en wist niet van waar het kwam, ze zei niemand kan mij geloven ik ben zelf naar de dokter er voor geweest .

Ik maakte haar rustig en ik vroeg om alles kalm terug uit te leggen , ik had het bergrepen en ik zei, ik kan u helpen denk ik .

Ik vroeg haar eerst of ik het mocht doen , ze zei ja we zien wel , toen heb ik haar huis gezuiverd en nog verteld wat ze moest doen ze vond het grappig , ik zei laat mij binnen 2 dagen iets weten .

2dagen nadien had ik van haar een bericht gekregen om te zeggen dat het lawaai weg was , maar toen had ze andere problemen dat ze mij niet had verteld .

ze zei mij dat ze ging slapen dat het licht altijd van zelfs in brand ging , ik zei geen probleem ik ga u zeggen wat je moet doen en bel mij terug binnen 2 dagen .

Ik was super gelukkig dat ze mij naar 2 dagen opbelde en zei Esmiranda dank u je hebt mij geholpen ik heb geen lawaai meer in huis en het licht brand niet meer s'nachts ik was blij dat ze terug kon lachen .

ik heb ook iets in haar huis gedaan , dat het daar toch een beetje rustiger ging worden , ze vroeg mij hoe doe je dat ik zeg ik heb steun van mijn 3 Engelen van hier boven .

Nogmaals heeft ze mij bedankt , voor mij voelde dat geweldig aan .

Zou heb ik een dame geholpen dat veel problemen had met haar man ..... ik zei dat je naar mij luisterd zal het u lukken dat hij minder aan de drugs zo zitten , ik beloofde dat hij zich ging laten opnemen in het ziekenhuis ik had die man nog nooit gezien, en heb hem nooit gezien.

ze vertelde mij het lukt mij niet ik heb al dikwijls geprobeerd en het lukt niet ...ik zei terug proberen en belt naar het ziekenhuis en vraag of ze hem terug een kans zouden geven om hem te laten opnemen in het ziekenhuis .

Hij mocht naar het ziekenhuis gaan de zelfde dag nog en moest tegen 16h binnen gaan .

ze belde hem op en vertelde het hem dat hij in het ziekenhuis moest gaan hij zei ja ik zal gaan .

De volgende dag kreeg ik telefoon om te zeggen Esmirande hij heeft hem laten opnemen in het ziekenhuis en lig nu nog altijd in het ziekenhuis met een grote verbetering .

Zo heb ik over enkele jaren een man leren kennen dat enorm veel geldproblemen had , ik zei je gaat het niet geloven maar je moet voor mij 3 dinges gaan kopen en ik noemde het op wat hij allemaal moest gaan halen .

En ik zal u zeggen hoe het werkt , hij had het enorm moeilijk om het te geloven ? maar dan heeft hij toch naar mijn raad geluisterd en ja enkele weken nadien zei hij,Esmiranda ik moet u iets zeggen ik heb goed nieuws ik ga terug trekken van de belastingen wat nog nooit gebeurd is .

Nog enkele weken nadien kreeg ik terug telefoon voor te zeggen dat hij geld terug gekregen heeft van zijn afrekening van zijn Gaz en Elektriciteit .

Zoiets maakt mij gelukkig dat ik op een eerlijke manier de mensen kan helpen en dit met mijn 3 Engeltjes en met mijn witte magie .

Ik kan nog veel meer er over schrijven .

Dat vind ik mensen helpen en het eerst wat je moet doen is naar mensen luisteren en ze rustig maken.

Ik ben fier dat ik die gave heb gekregen van mijn mama , ik weet dat ze er niet meer is maar dat zei ook iemand van mijn Engelen zijn die mij beschermend .

Paragnoste en helderziende Asse
Paragnoste en helderziende Asse
Paragnoste en helderziende Asse
Paragnoste en helderziende Asse

Op zoek naar een helderziende of paragnoste regio Asse?

Contacteer Esmiranda